Τέλος τα απογεύματα στα ΚΕΠ του Δήμου Αχαρνών – Εγκαλεί τον Δήμαρχο η Ευρώπη Κοσμίδη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων των ΚΕΠ του Δήμου Αχαρνών, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών, έχει διακοπεί η απογευματινή λειτουργία σε όλα τα ΚΕΠ του Μενιδίου.

Τα ΚΕΠ του Δήμου Αχαρνών λειτουργούν πλέον από τις 7:45 έως τις 15:00.

Μια εξέλιξη που δημιουργεί τεράστια προβλήματα ειδικά σε εργαζόμενους, οι οποίοι τελειώνουν την εργασία του μετά τις 5 το απόγευμα.

Αλλά και μια εξέλιξη που λόγω των εκλογών θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πολίτες – εκλογείς, οι οποίοι έχουν εκκρεμότητες ή λάθη στα εκλογικά τους στοιχεία.

Σχετική καταγγελία έχει κάνει και η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη ζητώντας “εξηγήσεις” από τον Δήμαρχο Αχαρνών για την απόφασή του.
Διαβάστε τι αναφέρει:
Εδώ και αρκετό καιρό έχω καταγγείλει δημόσια την υποβάθμιση των ΚΕΠ Μενιδίου και την μείωση του ωραρίου λειτουργίας τους, κάτι που οδηγεί τους συμπολίτες μας και ειδικά τους πιο ηλικιωμένους να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ΚΕΠ άλλων Δήμων και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν στο τόπο τους.
Παρά το ότι κάποιοι μας κατηγόρησαν πως καταγγέλλουμε ένα «προσωρινό» μέτρο η πραγματικότητα μας δικαιώνει.
Είναι οριστικό πως τα ΚΕΠ θα λειτουργούν έως τις 3 το μεσημέρι. Με απόφαση Δημάρχου.
Τι έχει τώρα να πει ο λαλίστατος δήμαρχος για αυτή την κατρακύλα και την υποβάθμιση;
Όταν φεύγουν υπηρεσίες όπως η ΔΕΗ και η ΕΦΟΡΙΑ φωνασκεί στο κράτος που το κάνει. Τώρα που ο ίδιος κλείνει τις δημοσιές υπηρεσίες του είναι απλά Πέμπτη.
Η παράταξη «Αχαρνές, αξίζουμε περισσότερα» θα θέτει το θέμα μέχρι να λάβει μια απάντηση!
Γιατί αξίζουμε περισσότερα και θα τα διεκδικήσουμε.

 

 

Μοιραστείτε το…