Θεατρική παράσταση: Μια πρόβα…σκέτη καταστροφή!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Συραΐνα Κούτρα γράφει και σκηνοθετεί μια παράσταση που φωτίζει την συνθήκη της πρόβας: Συνθήκη ιερή για τον καλλιτέχνη, αλλά και απαιτητική! Με χιούμορ και ευαισθησία, το έργο «Μια πρόβα… Σκέτη καταστροφή!», επιχειρεί να απομυθοποιήσει ό,τι πιστεύουμε για το τι επικρατεί πριν από κάθε παράσταση, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά συναισθήματα των καλλιτεχνών.

Όλα αυτά, μέσα από μια σουρεαλιστική συνθήκη, γεμάτη πρόβα, τραγούδι και,φυσικά, όσο γέλιο αντέξουμε!

“Έχετε φανταστεί ποτέ πώς είναι και πώς φέρεται στ’ αλήθεια ένας μικρός θίασος; Οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές, ο σκηνοθέτης, το άγχος και ο (αυτο)σαρκασμός τους, τα τραγελαφικά τους λάθη, αλλά και αρκετά νεύρα πρωταγωνιστούν σε μια από τις τελικές πρόβες που κάνει ένας θίασος λίγο πριν την πρεμιέρα της μουσικής-θεατρικής παράστασής του. Προσπαθούν να αποδώσουν σωστά το κείμενο και τα τραγούδια τους, αλλά ο δρόμος για την επιτυχία είναι μακρύς και ζόρικος!

«ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ…ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Παρασκευές 17, 24 Φεβρουαρίου & Σάββατα 4, 11&18 Μαρτίου, στις 21:00
(Ώρα προσέλευσης: 20:50)
Κρατήσεις:6907548821
Κείμενο/Σκηνοθεσία/Επιμέλεια: Συραΐνα Κούτρα
Παίζουν και τραγουδούν: Siraina Koutra Ανδρέας Αποστόλου Μαρένια Πάλλη
Φιλική συμμετοχή: Η μικρή Ξανθή Καργιώτη
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Θεατρική ομάδα ‘’Παρ’ ολίγον αυτόχειρες!’’
Τεχνική επιμέλεια/ηχοληψία: Ντίνος Παγώνης
Φωτογραφίες: Pumpkin Photography

Ολγα Μιχαηλιδου Nikos Sidhropoulos Μαρένια Πάλλη-Σταυρινού Ανδρέας Αποστόλου Siraina Koutra Siraina Koutra Παρ’ ολίγον αυτόχειρες”. Παρ’ ολίγον…Αυτοχειρες! members & friends Εθελοντές Θρακομακεδόνων Πολιτικής Προστασίας

Μοιραστείτε το…