Θύμα ληστείας από τέσσερα άτομα μια 55χρονη μητέρα – “Μου επιτέθηκαν από πίσω”

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Η επίθεση έγινε όταν επέστρεφε στο σπίτι της με λεωφορείο.

Θύμα άγριας ληστείας στις Αχαρνές έπεσε μια γυναίκα 55 ετών, με τους νεαρούς ληστές, τέσσερις στον αριθμό, να την σέρνουν στον δρόμο για να της αρπάξουν την τσάντα.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έζησε τον τρόμο την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν επέστρεφε στο σπίτι της με λεωφορείο. Οι αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα αφού απομακρύνθηκε 100 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου που κατέβηκε.

«Μου επιτέθηκαν από πίσω, τράβηξαν το λουρί της τσάντας μου, εγώ την κράτησα αλλά έσπασαν οι κρίκοι και μου έμεινε το λουρί. Έπεσε κάτω η τσάντα, όπως έπεσα και εγώ, τη βούτηξαν και έφυγαν. Νιώθω πολύ τυχερή που δεν με χτύπησαν στο κεφάλι ή που δεν με σκοτώσανε, να χτυπήσω σε κανένα πεζοδρόμιο και να μείνω στον τόπο», δήλωσε η ίδια στο Star και τον Δημοσιογράφο Γιάννη Σψτηρόπουλο.

«Όπως έπεσα, χτύπησα στον αγκώνα, στο πόδι και στο πρόσωπο. Μου πήραν την τσάντα μου, που είχα μέσα το πορτοφόλι μου, χρήματα, το κινητό μου, τις κάρτες μου και όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα», δήλωσε η ίδια, χαρακτηρίζοντας τα λεωφορεία ως «λεωφορεία του τρόμου».

Το περιστατικό αυτό βέβαια, δεν είναι μεμονωμένο. «Μόλις μπούνε μέσα και ότι βρουν το αρπάζουνε, έχουν μάθει πατάνε μόνοι τους τις ασφάλειες, έτσι σταματάει το λεωφορείο και την κοπανάνε», αναφέρει οδηγός λεωφορείου.

Μοιραστείτε το…