ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

 Γιατί τόσο  υποτονική και μίζερη, η  παρουσία   τόσο της  Τοπικής Οργάνωσης, ΠΑΣΟΚ Αχαρνών, όσο και της  Νομαρχιακής  Βόρειας Αττικής, στην προεκλογική  εκστρατεία των  Ευρωεκλογών  της 9ης  Ιουνίου 2024.

 Λίγο πριν φτάσουμε  στην τελευταία  εβδομάδα  για τις Ευρωεκλογές,  προγραμματίστηκε  μια  κεντρική συγκέντρωση  για την Παρασκευή 31 Μαΐου  στο Δημαρχείο  Αχαρνών, με ομιλητές τα μέλη του  Πολιτικού Συμβουλίου κ.κ. Οικονόμου Δημήτρη και Τσακαλού Δανάη.

Δυστυχώς η προσέλευση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ Αχαρνών, περιορίστηκε στην παρουσία  30-40  βασικών στελεχών, που σημαίνει  ότι δεν έγινε σωστή  κινητοποίηση όπως παλιά, απεναντίας αποκαλύφθηκε  η διατήρηση μιας  ύποπτης διχαστικής  τακτικής, που αποθαρρύνει ακόμα και τα  υγιή παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαρνών, και ουσιαστικά απέχουν.

Έτσι  η πρόσκληση για συγκέντρωση  Πολιτική Ευρωεκλογών, μετετράπη σε  σύσκεψη  ενημέρωσης στελεχών…

Αποκαλυπτικές οι  φωτογραφίες που ανάρτησαν οι ίδιοι στην σελίδα στο FB.

Στην Κεντρική Πλατεία  Αγίου Βλασίου,  έχουν στηθεί προεκλογικά περίπτερα, (Είδαμε  της ΝΔ, Του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς, του ΚΚΕ,  ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και του Πράσινου Κινήματος ( Κώστας Αμπαρτζάκης), όπου διέθεταν έντυπο προεκλογικό υλικό. Το ΠΑΣΟΚ, έστηνε ένα μικρό περίπτερο στην Γέφυρα  ΟΣΕ Φιλαδελφείας, μέχρι χθες δεν υπήρχε.  

Τι  να υποθέσει  ο ψηφοφόρος  του ΠΑΣΟΚ …  Υπάρχουν κληρονόμοι στο ΠΑΣΟΚ Αχαρνών ….. που πήγαν οι χιλιάδες ψηφοφόροι…  τόσων  ετών…

Μετά από αυτή την κατάσταση, μετά  τις Ευρωεκλογές, σίγουρα  θα υπάρξουν συνταρακτικές αναταράξεις  στο χώρο του ΠΑΣΟΚ Αχαρνών, με πλήρη ανανέωση, και σε ηλικία και σε γνώσεις.

Και ενώ  η κατάσταση  σήμερα, δύο από τα παλιά  στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαρνών,  με δράση στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου, οι κ.κ. Απόστολος Ξυλογιάννης  και Μπάμπης Υφαντής,  από τους απόντες  της προχθεσινής Πολιτικής Εκδήλωσης στο Δημαρχείο, μας έστειλαν για δημοσίευση το  παρακάτω  ΚΑΛΕΣΜΑ, για δυναμική παρουσία των μελών του ΠΑΣΟΚ, στην ψηφοφορία των Ευρωεκλογών,  και να δώσουν δυναμικό παρόν ΝΙΚΗΣ στις Εκλογές και ένα μάθημα στην αδιαλλαξία της Κυβέρνησης για τις αντιλαϊκές πολιτικές της.

Ακολούθως  στηλιτεύουν την ανυπαρξία της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚ/ΝΩΝ και της Νομ. Επιτρ. Βόρειας Αττικής ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρο το σχετικό ΚΑΛΕΣΜΑ έχει ως  εξής:

            ………………………………………………………..

                 ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΡΝΩΝ –  ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και όλους τους Προοδευτικούς πολίτες των Αχαρνών, να προσέλθουν την Κυριακή 9 Ιούνη στις κάλπες και να δώσουν δυναμικό παρόν ΝΙΚΗΣ στις Εκλογές και ένα μάθημα στην αδιαλλαξία της Κυβέρνησης για τις αντιλαϊκές πολιτικές της,

  • στην Οικονομία με την ακρίβεια,
  • στην Παιδεία με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια,
  • στην Υγεία με την κατάρρευση του ΕΣΥ και
  • στα Εθνικά θέματα με τον τρόπο χειρισμού των Ελληνο-Τουρκικών και των ζητημάτων με την Βόρεια Μακεδονία.

Στο χέρι μας είναι να τραβήξουμε το αυτί του κ. Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές.

Αναγκαζόμαστε να κάνουμε το κάλεσμα αυτό, γιατί εδώ και πολύ καιρό η ανυπαρξία της ΔΟ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚ/ΝΩΝ και της Νομ. Επιτρ. Βόρειας Αττικής ΠΑΣΟΚ είναι ολοφάνερη.

Επειδή κατά καιρούς τρύπωσαν πολλοί στο ΠΑΣΟΚ με σκοπό να κάνουν τον Δούρειο Ίππο και έχουν στεναχωρήσει τους Προοδευτικούς πολίτες, εμείς δεν μπορούμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια.

Το ΠΑΣΟΚ πουαναμόρφωσε την Ελλάδα στηρίχθηκε στην Νεολαία της εποχής του,  το ίδιο καλούμε τους Νέους και τις Νέες να πάρουν το μέλλον  στα χέρια τους, να προσέλθουν στις κάλπες της 9ης ΙΟΥΝΗ να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Μπάμπης Υφαντής πρ. Γραμματέας ΝΕΒΑ & μέλος ΔΟ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΡΝΩΝ

Απόστολος Ξυλογιάννης πρ. Γραμματέας ΔΟ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΡΝΩΝ & μέλος ΔΟ ΠΑΣΟΚ

Μοιραστείτε το…