Το μεγάλο ατού του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχεια από την πρώτη σελίδα

Συνεπής στις δεσμεύσεις του, ρεαλιστής και εργατικός προχωράει αδιάκοπα στο πλάνο αναγέννησης της πόλης. Από εκεί και μετά έβαλε μπροστά τον σχεδιασμό του με μία λέξη στην επικεφαλίδα: Αποτελεσματικότητα. Μπορεί να μην ασφαλτόστρωσε όλη την πόλη, αλλά κατάφερε να ρίξει άσφαλτο για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες και σταδιακά να συνεχίζει. Πέντε, έξι, εφτά χιλιόμετρα κάθε φορά.

Μπορεί να μην άλλαξε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, αλλά έφτιαξε 15 νέες παιδικές χαρές. Μπορεί να μην έφτιαξε καινούρια σχολεία, αλλά φρόντισε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα υπάρχοντα. Μπορεί να μην έλυσε το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας που μας ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες, κατάφερε όμως και ξεμπλόκαρε τρία σημαντικά έργα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη από το υπουργείο και την Περιφέρεια και τα οποία με την ολοκλήρωσή τους θα βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος οπαδός του για να δει την πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια και την ακούει κανείς καθημερινά στις γειτονιές της πόλης μας. Το εφικτό κυνηγάει ο Σπύρος Βρεττός και γι’ αυτό το πετυχαίνει. Με αποτελεσματικότητα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι δήμαρχοι, καθώς καταφέρνει να βρίσκει λύσεις και να προωθεί σημαντικά ζητήματα της πόλης, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα που του δίνεται.

Άλλωστε ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητά του στην καθαριότητα για παράδειγμα; Δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κάποιος πιο καθαρή την πόλη. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητά του στον τομέα της καθημερινότητας ή της φροντίδας των κοινόχρηστων χώρων, των σχολείων και των πλατειών; Εάν μιλούσαμε με όρους μπάσκετ τα ποσοστά… ευστοχίας του είναι τεράστια. Βάζει στόχους, τους πετυχαίνει και προχωρά πιο κάτω με γνώμονα τις ανάγκες της πόλης αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν. Και γι ́αυτό έχει κερδίσει την εκτίμηση των συνδημοτών του

 

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *