Το Παιδικό Τμήμα του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών ανέβηκε επάξια στην Α2 κατηγορία!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια επιτυχία για το Παιδικό Τμήμα του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών το οποίο πέτυχε το θαύμα και ανέβηκε στην Α2, μετά από μια ηρωική χρονιά, με πολύ μεγάλες νίκες και πάρα πολύ όμορφο μπάσκετ!

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Νέα Μάκρη, το Παιδικό Τμήμα του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών έπρεπε να καλύψει διαφορά 5 πόντων.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και όλα να δείχνουν ότι τα πάντα θα κριθούν στο τέλος.

Όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό.

Τα παιδιά του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών μπήκαν αποφασισμένα για την νίκη και με τεράστια ψυχικά και σωματικά αποθέματα επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν στην τεράστια νίκη και στην ΠΑΝΑΞΙΑ άνοδο!

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια των παιδιών ο εκπληκτικός ο κόσμος που γέμισε το “‘Χολίδειο” και με δυναμισμό αλλά πάντα με κόσμια συμπεριφορά βοήθησε τα παιδιά στην μεγάλη επιτυχία!

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 65-45

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Μπελέγρης): Δαιδινιδης, Τζιόγκας 8, Παμπουκίδης, Δημάκας, Σταματάκης 2, Σταμάτης, Μάστορας 4, Ρηγόπουλος, Αθανασόπουλος Β. 12(2), Μαρίνης 7(1), Αθανασόπουλος Π. 16(2), Βουγιατζής 16(2).

Μοιραστείτε το…