Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου προς την Ευρώπη Κοσμίδη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν ένας από τους καλεσμένους στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Υποψηφίας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραβρεθεί.

 

Σε ξέρω και πολύ καιρό, ξέρω τη δυναμικότητά σου, την αποφασιστικότητά σου, την ενέργειά σου και ξέρω πολύ καλά ότι όλα αυτά που έχεις μέσα σου, όλα αυτά που είσαι, θέλεις να τα δώσεις και να τα κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή, στον Δήμο Αχαρνών.

Ωστόσο ο κ. Κυμπουρόπουλος μέσω ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την αγάπη και τη στήριξη του στη φίλη του Ευρώπη Κοσμίδη.

Το μήνυμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου που προξένησε μεγάλη συγκίνηση στην Ευρώπη Κοσμίδη έχει ως εξής:  “Αγαπημένη Ευρώπη Κοσμίδη, δυστυχώς δεν κατάφερα να είναι σήμερα μαζί σου σε αυτή την εναρκτήρια εκδήλωση που κάνεις για τον συνδυασμό σου στον Δήμο Αχαρνών, αλλά έστω και από μακριά δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από κοντά σου, σε αυτό το ξεκίνημα σου και σε αυτή την προσπάθεια που κάνεις για έναν καλύτερο Δήμο. Σε ξέρω και πολύ καιρό, ξέρω τη δυναμικότητά σου, την αποφασιστικότητά σου, την ενέργειά σου και ξέρω πολύ καλά ότι όλα αυτά που έχεις μέσα σου, όλα αυτά που είσαι, θέλεις να τα δώσεις και να τα κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή, στον Δήμο Αχαρνών.
Εύχομαι λοιπόν, αυτό να το καταλάβουν οι συμπολίτες του δήμου, να αναγνωρίσουν και να ξέρουν ότι όλον αυτό τον καιρό που βρίσκεσαι δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ως Περιφερειακή Σύμβουλος, δεν είσαι ένας άνθρωπος, ο οποίος απλώς έχει τον τίτλο, αλλά τρέχει, είναι δίπλα στον συμπολίτη της και αφουγκράζεται τα προβλήματα της καθημερινότητας του κάθε πολίτη.
Χαίρομαι πάρα πολύ λοιπόν, που έστω από αυτή την απομακρυσμένη παρουσίασή μου, είμαι κι εγώ εκεί για να δηλώσω στήριξη στο πρόσωπό σου. Γιατί όπως είπες πολύ σωστά κι εσύ ο Δήμος Αχαρνών δεν χρειάζεται έναν Δήμαρχο, χρειάζεται μια γυναίκα.
Εύχομαι λοιπόν, όλα να πάνε δεξιά, να πάνε όλα σωστά και τελικά να φανεί με την ψήφο των συμπολιτών αυτή η δυναμικότητά σου.
Καλή επιτυχία και σίγουρα σε επόμενες εκδηλώσεις σου θα είμαι εκεί!

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιραστείτε το…