Τον Γιώργο Παπακωστούλη στην Τεχνική Ηγεσία και τον Δημήτρη Μητρογιάννη ως Τεχνικό Διευθυντή, ανακοίνωσε ο Αχαρναϊκός 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού Άρης Ηλιάδης ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του συλλόγου από τον Γιώργο Παπακωστούλη, ενώ καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή ανέλαβε ο Δημήτρης Μητρογιάννης.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και έχει εργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε συλλόγους όπως ο Σαρωνικός Αναβύσσου, η Τριγλία Ραφήνας (Football League 2 και Α’ ΕΠΣΑΝΑ), ο Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου (Α’ ΕΠΣΑ), o Κένταυρος Βριλησσίων (Β’ ΕΠΣΑ), ενώ έχει εργαστεί και στο τμήμα Scouting και παράλληλα ως Β’ Βοηθός στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των Υποδομών, καθώς έχει εργαστεί με επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις για 3 χρόνια στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και για 4 χρόνια στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ως ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Παπακωστούλης, αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ (κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1989), στον Ατρόμητο Αθηνών, στον Αχαρναϊκό, στον Άρη Πετρούπολης , στον Ασπρόπυργο και στις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Ελπίδων και Νέων, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος σε διάφορα Αθλητικά Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Αχαρναϊκού Δημήτρη Μητρογιάννης διαθέτει τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία και γνώση και αναλαμβάνει τον προγραμματισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν παράγοντας με μεγάλες διακρίσεις με την ομάδα του Αθηναϊκού, του Αήττητου Σπάτων γνωρίζει το δύσκολο έργο του πρωταθλητισμού, γεγονός που συνάδει με τις φετινούς στόχους του Αχαρναϊκού, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή Εθνικές Κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού Άρης Ηλιάδης τους καλωσόρισε στην οικογένεια του συλλόγου και τους ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Μοιραστείτε το…