Τους 504 νέους φοιτητές του τίμησε ο Δήμος Αχαρνών σε μια λαμπρή και συγκινητική εκδήλωση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΣΧΟΛΕΙΑ

 

Τους πεντακόσιους τέσσερις (504) νέους φοιτητές του βράβευσε ο  Δήμος Αχαρνών, την Πέμπτη 27 Ιουνίου  2024, σε μια λαμπρή και συγκινητική τελετή στο δημοτικό αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», αναγνωρίζοντας έτσι και επιβραβεύοντας τους κόπους των νέων της πόλης.

Η εκδήλωση για τη βράβευση των νέων φοιτητών/φοιτητριών από τα 7 Γενικά Λύκεια Αχαρνών, το Γενικό Λύκειο Θρακομακεδόνων, το Εσπερινό Λύκειο, τα 3 ΕΠΑΛ και τα 2 Εσπερινά ΕΠΑΛ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για τον δήμο Αχαρνών καθώς υπογραμμίζει την αξία της αριστείας και της σκληρής δουλειάς, ενισχύοντας το ηθικό των φοιτητών και των οικογενειών τους.

Όπως πράττει κάθε χρόνο, ο Δήμος Αχαρνών είχε μεριμνήσει ώστε όλοι/ες οι φοιτητές/τριες να πάρουν τιμητικό έπαινο για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο με το ονοματεπώνυμο και τη σχολή εισαγωγής τους, ως ενθύμιο, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα αμέσως μετά τις βραβεύσεις.

Οι έπαινοι απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο και τους επισήμους οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και την υπερηφάνειά τους για τα επιτεύγματα των νέων.

Την εκδήλωση συντόνισε ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτισμού Νίκος Τσουκλίδης, ενώ σύντομο χαιρετισμό προς τους φοιτητές απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Χριστίνα Κατσανδρή και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γεωργία Ευθυμιάδου -Τουμανίδη.

Την εκδήλωση της βράβευσης  τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, ο αρχιμανδρίτης πατήρ  Ι. Ράπτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Ιωάννης Δημητρακόπουλος καθώς και Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους/ες φοιτητές/τριες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Πηγή:  https://doxthi.gr

 

 

Μοιραστείτε το…