Βολίδα πυροβόλου όπλου και πάλι στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην εφημερίδα ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ, σήμερα είχαμε ένα ακόμη συμβάν με αδέσποτη σφαίρα και πάλι στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην οδό Προύσης στον Άγιο Διονύση.

Την ώρα που τα παιδιά της 3ης Τάξης του Δημοτικού βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου κάνοντας γυμναστική  βρέθηκε βολίδα πυροβόλου όπλου από πιστόλι.

Η Διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Καλές οι συναντήσεις και οι φωτογραφίες με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά είναι σαφές ότι το πρόβλημα ΔΕΝ λύνεται με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό που έγινε πριν 6 χρόνια στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, με τον αδόκητο χαμό του μικρού Μάριου, ΔΕΝ πρέπει να το ξαναζήσουν οι Αχαρνές.

Ο Δήμος Αχαρνών οφείλει να διεκδικήσει με σθεναρά, επίμονα και προς κάθε κατεύθυνση, ώστε  να στραφεί το “βλέμμα” της Πολιτείας στις Αχαρνές.

Το αίσθημα ασφάλειας στην πόλη των Αχαρνών και κυρίως στα σχολεία των Αχαρνών πρέπει να επανέλθει άμεσα χωρίς περιστροφές, χωρίς κανένα ενδοιασμό και δισταγμό.

Η Πολιτεία και ο Δήμος δεν πρέπει να εφησυχάσουν ούτε λεπτό. Πρέπει να δείξουν πυγμή, αποφασιστικότητα και φυσικά να είναι αποτελεσματικοί.

Αυτοί έχουν ακέραια την ευθύνη γιατί απλούστατα αυτοί έχουν τα μέσα.

Μοιραστείτε το…