«Βροχή» οι αδέσποτες σφαίρες σε Αχαρνές και άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εδώ και αρκετό καιρό γινόμαστε όλοι: κάτοικοι, θεσμοί και φορείς των Αχαρνών αλλά κι άλλων περιοχών της Ανατολικής Αττικής, μάρτυρες μιας όχι απλώς παραβατικής συμπεριφοράς αλλά σωρείας εγκληματικών ενεργειών, με δεκάδες αδέσποτες σφαίρες να διαφοροποιούν την καθημερινότητα των πολιτών και να αλλάζουν τον χάρτη της ευνομούμενης πολιτείας.

Πάντα θα θυμόμαστε τον 11χρονο Μάριο ∆ημήτριο που δολοφονήθηκε στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα και το ίδιο μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί στον καθέναν από εμάς. Αποτελεί νομοτέλεια ότι κάποια στιγμή η πραγματικότητα θα αφαιρέσει από το θαύμα τις ιδιότητές του και πλέον θα μετράμε θύματα.

Κι εδώ οι ευθύνες της πολιτείας είναι μεγάλες.
Το αρμόδιο υπουργείο περί άλλων τυρβάζει και αφήνει στην κυριολεξία τους αστυνομικούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, όπως ακριβώς και οι αρχές. Ας πάρει την απόφαση η Κυβέρνηση της Νέας ∆ημοκρατίας και ο αρμόδιος Υπουργός κ. Θεοδωρικάκος να βουτήξει τα χέρια του στην κόπρο του Αυγείου, γιατί οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη από τούδε και στο εξής θα βαρύνει τον ίδιο και την ηγεσία της Αστυνομίας. Η δράση της εγκληματικότητας δεν αντιμετωπίζεται με μεγαλοστομίες αλλά με πολιτική βούληση, σχέδιο και δράση.

Οι πολίτες θέλουν να δουν αποτελέσματα.

Οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής δεν είναι πρόβατα επί σφαγή. Ούτε είναι δυνατόν να φεύγεις από το σπίτι σου το πρωί και να φοβάσαι τι θα σου προκύψει. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗ, δεν αποστρέφει το βλέμμα, δεν ωραιοποιεί το πρόβλημα, αντιθέτως γνωρίζει τις εγγενείς αδυναμίες του συστήματος και προσπαθεί με τις παρεμβάσεις του να προτείνει ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ

Μέλος Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αχαρνών-Θρακομακεδόνων Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττική

 

Μοιραστείτε το…