Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλία στην Περιφέρεια Αττικής η Ευρώπη Κοσμίδη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πολιτικές αναταράξεις που έφεραν στον προσκήνιο την Υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλία για την Περιφέρεια Αττικής, επηρέασαν και τα δημοτικά “πράγματα” στον Δήμο Αχαρνών.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέχρι πρότινος Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι δεν θα είναι Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών αλλά θα συστρατευθεί με τον Νίκο Χαρδαλία και τον συνδυασμό του “Αττική Μπροστά“. (ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλίας ανακοίνωσε μόλις χθες το όνομα του συνδυασμού του)

Διαβάστε την ανακοίνωσης της Ευρώπης Κοσμίδη: “Η συγκυρία το επιβάλλει, η μεγάλη μου οικογένεια των ανθρώπων που εδώ και χρόνια δίνουμε αγώνες μαζί το επιβάλλουν, το Μενίδι και η ανάγκη να ξεφύγει από την παρακμή το επιβάλλουν, αποδέχομαι την πρόταση του καλού μου φίλου Νίκου Χαρδαλιά και συστρατεύομαι. Με σεβασμό στην εξαιρετική μου δημοτική ομάδα, τους αποδεσμεύω και τους ζητώ με την μοναδική αίσθηση καθήκοντος και αγάπης που έχουν για την πόλη μας, να επιλέξουν το μετερίζι που θα αγωνισθούν για αυτή. Τους ευχαριστώ για αυτό το ξεχωριστό μικρό αλλά τόσο γεμάτο ταξίδι και τους προσκαλώ στην μεγάλη προσπάθεια για να πάει η Αττική μας μπροστά“.

Μοιραστείτε το…