Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Γ. Νιώρας με τον Γιάννη Σγουρό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Υποψηφιότητα του για Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Νιώρας του Γεωργίου με την παράταξη “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” του Γιάννης Σγουρού.

Ο Κωνσταντίνος Γ. Νιώρας γεννήθηκε το 1978 στις Αχαρνές, γιός του Γεωργίου Νιώρα, ιδρυτή της εφημερίδας “Αχαρναϊκή” και τέως Διευθυντή της ιστορικής εφημερίδας “Αχαρναϊκά Νέα”.

Διαμένει μόνιμα στις Αχαρνές και είναι πατέρας 3 παιδιών.

Υπηρετεί στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία από το 1997 και είναι Αξιωματικός με ειδικότητα Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ είναι το τρίπτυχο που θα οδηγήσει στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και θα δημιουργήσει μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έτοιμη να συνεργαστεί με το νέο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πρέπει να φτιάξουμε. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ

Έχει συμμετάσχει σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ όπου σε μια από αυτές (CAPE VERDE) του απονεμήθηκαν συγχαρητήρια από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και των μελών του Β/Α Συμβουλίου, όπως επίσης και σε Ειρηνευτικές Αποστολές (RD CONGO), ακόμα έχει τιμηθεί με το Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας Β’ και Γ’ τάξεως.

Παράλληλα έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση ως Αν. Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ενώ συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Δήμου Αχαρνών, ως πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών “Χρήστος Τσεβάς”, και μέλος της Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κωνσταντίνος Γ. Νιώρας “ΥΠΟΔΟΜΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ είναι το τρίπτυχο που θα οδηγήσει στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και θα δημιουργήσει μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έτοιμη να συνεργαστεί με το νέο μοντέλο Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πρέπει να φτιάξουμε. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ.”

Μοιραστείτε το…